#1294

Bulvinė pica su grybais ir lazdyno riešutais


50 min.
2–3 asm
Lengvas

Ingredientai:

250 ml vandens
1 virtos ir sutrintos bulvės
1 pakelio sausų mielių
1 šaukštelio druskos
1 šaukštelio cukraus
200 g MALSENA speltų miltų
200 g MALSENA aukščiausios kokybės kvietinių miltų
Saujelės kepintų lazdyno riešutų
50 g pomidorų padažo
100 g tarkuoto puskiečio sūrio
5-6 riekelių šoninės
Salotų lapų mišinio pabarstyti
2-3 pievagrybių
2 šaukštų skrudintų svogūnų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Iš MALSENA speltų ir MALSENA aukščiausios kokybės kvietinių miltų, vandens, bulvės, mielių, druskos ir cukraus užminkykite tešlą, palikite pakilti ir suformuokite picos pagrindą.
  2. Patepkite pagrindą pomidorų padažu, uždėkite pjaustytų pievagrybių, skrudintų svogūnų, šoninės riekeles, užberkite sūrio ir riešutų.
  3. Kepkite apie 25 min. iki 230 °C įkaitintoje  orkaitėje (geriausia – picos režimu).
  4. Iškepusią picą pabarstykite salotų lapais.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found