#462

Bulvės „Hasselback“


50 minučių
4 asmenims
Vidutinis


Rekomenduojame:

Virtuviniai rankšluoščiai

Zewa „Wisch&Weg” virtuviniai rankšluosčiai gali būti naudojami drėgni, nes valymo metu išlieka tvirti, nelaša ir nesuplyšta. Taip pat juos galima gręžti drėgnus ir valyti kietesnius paviršius, nes popierinis rankšluostis nesuplyšta.

 

 

www.zewa.de

Ingredientai:

4 vienodo dydžio bulvės
6–8 riekelės rūkytos šoninės
druskos
aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Orkaitę įkaitinkite iki 170 °C temperatūros. Skardą išklokite aliuminio folija „Gosia“.

2. Bulves kruopščiai nušveiskite. Nupjaukite nedidelį gabalėlį, kad pagrindas būtų plokščias ir bulvės stovėtų stabiliai.

3. Bulves įpjaukite griežinėliais (neperpjaukite iki galo). Kad būtų lengviau, iš abiejų pusių galite padėti po vienodo storio įrankį – peilis remsis į jį ir iki galo neperpjaus bulvės.

4. Šoninę supjaustykite nedideliais gabalėliais. Išskleiskite bulvių griežinėlius, pabarstykite druska, lengvai pašlakstykite aliejumi. Į tarpus įdėkite po gabalėlį šoninės.

5. Kepkite maždaug 30 minučių.



IŠBANDYKITE: