#130

Brusketos su lašišos tartaru ir pievagrybiais


15 minučių
4 vnt.
Lengvas

Ingredientai:

1 mini prancūziško batono
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
4 pievagrybių
150 g lašišos
30 g rūkytos lašišos
2 džiovintų pomidorų
žiupsnelio šviežių kalendrų
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Batoną perpjaukite išilgai į keturias dalis. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir paskrudinkite orkaitėje. Atvėsinkite.

2. Smulkiai sukapokite džiovintus pomidorus, šviežią ir rūkytą lašišą. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite.

3. Ant skrudinto batono uždėkite lašišos tartaru. Ant viršaus dėkite plonais griežinėliais pjaustytus pievagrybius, pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Palaikykite 10 min., papuoškite kalendromis ir patiekite.



IŠBANDYKITE: