#248

Brokolių sriuba su migdolų drožlėmis ir lašiša


45 minutės
4 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

1 pakelio šaldytų brokolių (400 g) „Bonduelle“
½ l sultinio
1 ropinio svogūno
1 šaukšto sviesto
1 vištienos krūtinėlės
150 g grietinėlės
druskos, pipirų
žiupsnelio šviežių čiobrelių
saujos kepintų migdolų drožlių
200 g šviežios lašišos
2 šaukštų aliejaus kepti

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Keptuvėje įkaitintame svieste pakepinkite smulkintą svogūną.

2. Užvirkite sultinį su vištienos krūtinėle. Pavirę kelias minutes sudėkite smulkintą brokolį ir keptus svogūnus. Pagardinkite druska, pipirais ir šviežiais čiobreliais. Viską pavirkite 5–7 min.

3. Paruoštą sriubą sutrinkite virtuvinio kombaino inde.

4. Sutrintą sriubą supilkite atgal į puodą, įpilkite grietinėlės, užvirkite.

5. Kubeliais supjaustykite lašišą, pagardinkite druska, pipirais ir iškepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.

6. Sriubą patiekite užbarstę kepintomis migdolų drožlėmis ir lašišos kubeliais.



IŠBANDYKITE: