#1112

Briuseliniai kopūstai, kepti su sūriu


35 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

600 g briuselinių kopūstų
150 g mažų svogūnėlių
6–7 skiltelių česnako
50 g kietojo sūrio
Žiupsnelio druskos
Aliejaus (kepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Kopūstėlius perpjaukite pusiau.

2. Kepimo formą patepkite aliejumi. Į ją suberkite kopūstus, svogūnus ir česnaką, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite druska. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 20 min.

3. Kai kopūstai pakeis spalvą į ryškiai žalią, apibarstykite sūriu ir dar truputį pakepkite.

4. Svarbu neperkepti kopūstų, nes perkepę arba pervirę jie labai apkarsta.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: