#1063

Blyneliai su vištiena, ožkos sūriu ir špinatais


20 minučių
2–4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

400 g vištienos krūtinėlės
100 g špinatų lapų
100 g ožkų sūrio
150 g saulėje džiovintų pomidorų
1 kiaušinio
Šlakelio alyvuogių aliejaus
150 g rikotos sūrio
70 g MALSENOS „Self raising“ miltų
70 g grikių miltų
1 citrinos
Druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinį, rikotos sūrį ir pagardinkite druska bei pipirais.
  2. Sudėkite abiejų rūšių miltus ir gerai permaišykite. Padėkite į šalį.
  3. Supjaustykite džiovintus pomidorus ir špinatus. Suberkite į tešlą kartu su smulkintu ožkų sūriu. Vištieną supjaustykite stambesniais gabalėliais ir įdėkite tešlą.
  4. Viską gerai išmaišykite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Kai apkeps iš abiejų pusių, perdėkite į kepimo skardą ir pabaikite kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 10 min.
  5. Patiekite su šviežiais špinatais ir citrinos skiltele.


IŠBANDYKITE: