top of page

Blyneliai su vištiena, ožkos sūriu ir špinatais


Blyneliai su vištiena, ožkos sūriu ir špinatais, vmg receptas

2-4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 10 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 400 g vištienos krūtinėlės

  • 100 g špinatų lapų

  • 100 g ožkų sūrio

  • 150 g saulėje džiovintų pomidorų

  • 1 kiaušinio

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • 150 g rikotos sūrio

  • 70 g MALSENOS „Self raising“ miltų

  • 70 g grikių miltų

  • 1 citrinos

  • Druskos, pipirų

1. Išplakite kiaušinį, rikotos sūrį ir pagardinkite druska bei pipirais.

2. Sudėkite abiejų rūšių miltus ir gerai permaišykite. Padėkite į šalį.

3. Supjaustykite džiovintus pomidorus ir špinatus. Suberkite į tešlą kartu su smulkintu ožkų sūriu. Vištieną supjaustykite stambesniais gabalėliais ir įdėkite tešlą.

4. Viską gerai išmaišykite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Kai apkeps iš abiejų pusių, perdėkite į kepimo skardą ir pabaikite kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 10 min.

5. Patiekite su šviežiais špinatais ir citrinos skiltele.

Naujausi įrašai

bottom of page