#649

BE GLIUTENO: SŪRIO SALOTOS


10 min.
1–2 asm.
Lengvas

Ingredientai:

½ agurko
80 g natūralaus varškės sūrio su kmynais
40 g žaliųjų ir rausvųjų salotų (dvi saujelės)
2 š. alyvuogių aliejaus
1 a. š. citrinos sulčių
baziliko lapelių
smulkios jūros druskos (žiupsnis)

PARUOšIMO BŪDAS:

Celiakijos draugijos kulinarės NiKos receptas. Daugiau apie celiakiją sužinosite čia: celiakija.lt

1. Nuplautas salotas suplėšykite, agurką dalykite į 4 dalis ir taip pat supjaustykite.

2. Paruoštus ingredientus dėkite į dubenį tokia eilės tvarka: agurkai, salotos, baziliko lapeliai.

3. Švelniai pasūdykite, apšlakstykite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.

4. Patiekite su natūraliu varškės sūriu su kmynais. Sūrį supjaustykite kubeliais.



IŠBANDYKITE: