#1057

Batatų sriuba su antiena


20 minučių
3-4 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

Trintuvas „Electrolux Masterpiece Immersion Blender“ ESTM9500

Inovatyvi trynimo technologija ir intuityvus greičio parinkimas tolygesnei produktų cirkuliacijai. Dėl trigubu titanu padengtų ir preciziškai sukurtų pjovimo kraštų – dar geresnis ingredientų skonis ir išskirtinė maisto tekstūra.

Ingredientai:

400 g antienos filė
1 svogūno
3–4 batatų
kelių skiltelių česnako
~700 ml vištienos sultinio
300 ml kokosų pieno
1 šaukštelio kario pastos
šlakelio alyvuogių aliejaus
druskos, juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Gilioje keptuvėje arba puode pakepinkite kario pastą su aliejumi ir nuluptas bei stambiai pjaustytas daržoves: svogūnus, česnakus ir batatus.
  2. Kai daržovės suminkštės, supilkite sultinį ir kokosų pieną. Užvirkite ir sutrinkite sriubą. Palikite pastovėti.
  3. Tuo metu antieną įtrinkite druska, pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
  4. Kepkite iki 220 °C įkaitintoje orkaitėje apie 8 min. Keptą antieną suplėšykite ir patiekite su sriuba.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: