top of page

Batatai, kepti folijoje, su pupelėmis ir špinatais


Batatai, kepti folijoje, su pupelėmis ir špinatais, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 1 val. 20 min.


Reikia:

  • 4 batatų (po 300–400 g)

  • 1 skardinės Raudonųjų pupelių HEINZ

  • 150 g špinatų

  • 2 skiltelių česnako

  • 1 nedidelio saldžiojo svogūno

  • 1–2 šakelių čiobrelio

  • Žiupsnelio druskos

  • Aliejaus (kepti)

1. Supjaustykite svogūną ir susmulkinkite česnaką. Pakepinkite daržoves keptuvėje su aliejumi, kol svogūnai taps permatomi ir suminkštės.

2. Suberkite raudonąsias pupeles HEINZ, sudėkite čiobrelį ir pakaitinkite, kol pupelės sušils. Tuomet suberkite špinatus, pamaišykite ir kepkite, kol jie nuvys. Pasūdykite.

3. Išimkite čiobrelį. Pupeles ir špinatus atidėkite arba sudėkite į atskirą indelį.

4. Batatus gerai nuplaukite, šlapius suvyniokite į aliuminio foliją. Sudėkite į žarijas ir kepkite, kol taps minkšti.

5. Išvyniokite, įpjaukite, pabarstykite druska ir įdėkite pupelių bei špinatų įdaro.

Naujausi įrašai

bottom of page