#1280

Barstomas obuolių pyragas


1 val.
8–10 asm.
Lengvas

Ingredientai:

1,5 kg obuolių
1 šaukštelio cinamono
150 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
150 g MALSENA viso grūdo speltų miltų
120 g avižinių dribsnių
120–150 g sviesto

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupkite, sutarkuokite burokine tarka. Suberkite cinamoną ir sumaišykite.
  2. Didesniame dubenyje sumaišykite DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, MALSENA viso grūdo speltų miltus, avižinius dribsnius.
  3. Sviestą paskirstykite mažais gabaliukais. Į paruoštą formą berkite dalį biraus mišinio, uždėkite kelis gabaliukus sviesto, ant viršaus sudėkite pusę kiekio obuolių su cinamonu, po to vėl užberkite biraus mišinio, šiek tiek sviesto, likusius obuolius ir likusį birųjį mišinį. Likusį sviestą sudėkite ant viršaus.
  4. Šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 45–50 min.
  5. Patiekite su vaniliniais ledais.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found