#1333

Baršteliai su koldūnais


55 min.
4 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

400 g koldūnų
Baršteliams:
100 g saliero
2 skiltelių česnako
1 morkos
½ poro
Kelių lauro lapų
1–2 gvazdikėlių
½ šaukštelio juodųjų pipirų žirnelių
2 keptų burokėlių
1 l burokėlių raugo (apie jį rašėme 7 „Verdu ir kepu“ numeryje)
Žiupsnelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Sudėkite į puodą salierą, česnaką, morką, porą ir prieskonius. Supilkite 2 stiklines vandens ir virkite 20 min. Sudėkite pjaustytus burokėlius, užvirinkite, supilkite raugą ir užvirinkite. Uždenkite ir ataušinkite, perkoškite. Pašildykite ir patiekite su koldūnais.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found