#1400

Banguotas keksas


1 val. 20 min.


Rekomenduojame:

Indukcinė kaitlentė „AEG MaxiSense® Pure“ (HK874400FB)

Naujoji intuityvi AEG indukcinė kaitlentė iš pirmo žvilgsnio – tik juoda stiklinė virtuvės stalviršio dalis, tačiau pirštų galiukais prilietus vienintelį matomą mygtuką tuojau pasirodo modernus valdymo skydelis.

Ingredientai:

100 g juodojo šokolado (į vidų)
100 g juodojo šokolado (aplieti keksą)
150 g sviesto
1 nugriebto šaukšto meduolių prieskonių
150 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
3 kiaušinių
150 g MALSENA miltų „Self Rising“
75 g MALSENA kvietinių miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Formą (20×11 cm) išklokite kepimo popieriumi.
  2. 100 g šokolado ištirpinkite su 10–15 g sviesto.
  3. Likusį minkštą sviestą išplakite su cukrumi, pamažu įmuškite kiaušinius ir viską sumaišykite.
  4. Birius produktus persijokite ir viską sumaišykite.
  5. Kiaušinių-sviesto masę ir miltų mišinį maišykite, kol susijungs.
  6. 1/4 tešlos dėkite į formą ir išlyginkite. Patepkite dalimi šokolado, ant viršaus dėkite tešlą ir taip kartokite, kol bus 4 sluoksniai tešlos ir 3 šokolado.
  7. Kepkite apie valandą iki 175 °C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek paaušinkite formoje, po to – ant grotelių.
  8. Viršų apliekite ištirpintu šokoladu su sviestu.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found