8-10 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 45 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
1 stiklinės (200 ml) kokosų miltų
2 šaukštelių kepimo miltelių
1 šaukštelio cinamono
1 šaukšto kerobo / kakavos
Žiupsnelio druskos
3 prinokusių bananų
4 didelių minkštų datulių
1 obuolio
60 ml kokosų aliejaus
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Paruoškite keksinę pailgą formą (10×24 cm).
2. Sumaišykite kartu miltus, kepimo miltelius, cinamoną, kerobą arba kakavą ir druską.
3. Bananus ir datules sutrinkite trintuvu. Sutarkuokite obuolį. Sumaišykite su kokosų aliejumi.
4. Sumaišykite kartu sausus ir skystus ingredientus. Sukrėskite tešlą į formą.
5. Kepkite apie 45 min. Patikrinkite, ar iškepė, plonu mediniu iešmeliu.