#134

Bananinis kremas su plikytais sausainiais ir braškėmis


10 minučių
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

saujos šviežių braškių
6 plikytų sausainių
2 šaukštų apelsinų likerio
2 šaukštų DAN SUKKER cukraus “Panevėžio Plius”
200 g maskarponės
2 bananų
Želei:
1 pakelio braškių želės
300 ml vandens

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Paruoškite žėlę, kaip nurodyta ant pakelio, ir įdėkite į šaldytuvą, kad stingtų.

2. Virtuvinio kombaino inde sutrinkite maskarponę, bananus, cukrų ir likerį.

3. Gautą kremą susluoksniuokite į taures su plėšytais sausainiais.

4. Ant viršaus sudėliokite smulkintas braškes ir užpilkite pradėjusią stingti želę.

5. Paruoštą desertą kelioms valandoms įdėkite į šaldytuvą.



IŠBANDYKITE: