top of page

Bananinis kremas su plikytais sausainiais ir braškėmis


Reikia:

  • saujos šviežių braškių

  • 6 plikytų sausainių

  • 2 šaukštų apelsinų likerio

  • 2 šaukštų DAN SUKKER cukraus “Panevėžio Plius”

  • 200 g maskarponės

  • 2 bananų

  • Želei:

  • 1 pakelio braškių želės

  • 300 ml vandens


1. Paruoškite žėlę, kaip nurodyta ant pakelio, ir įdėkite į šaldytuvą, kad stingtų.

2. Virtuvinio kombaino inde sutrinkite maskarponę, bananus, cukrų ir likerį.

3. Gautą kremą susluoksniuokite į taures su plėšytais sausainiais.

4. Ant viršaus sudėliokite smulkintas braškes ir užpilkite pradėjusią stingti želę.

5. Paruoštą desertą kelioms valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Naujausi įrašai

bottom of page