#373

Baltųjų ridikų sriuba su pievagrybiais ir kedro riešutais


10 minučių
3–4 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

RANKINIS MAIŠYTUVAS „Electrolux“

Galingas „Electrolux“ rankinis maišytuvas, kuriame įmontuotas 800 W variklis, o intuityvaus valdymo „SpeedTouch“ mygtukas leidžia lengvai valdyti – kuo stipriau spausite, tuo didesnė galia bus naudojama. Prie maišytuvo pridėtas 1000 ml kapoklis leis sukapoti didelius mėsos, žuvies, riešutų ar daržovių kiekius.

Nemaloniausia, kai smulkinant produktus, apsitaškoma. Naudojant šį įrenginį, to nenutiks, nes smulkintuvo antgalio apatinėje dalyje sumontuotas bangos formos ašmenų apsauga.

 

www.philips.lt

Ingredientai:

200 g pievagrybių
400 g baltųjų ridikų
1 l kefyro
100 g špinatų
saujos kedro riešutų
saujos česnakų daigų
šaukštelio cukraus
pipirų, druskos
aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Supjaustykite pievagrybius ir pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

2. Kepintus grybus maisto smulkintuvu susmulkinkite su baltaisiais ridikais, kefyru, šaukšteliu cukraus, druska ir pipirais.

3. Lėkštėse išdėliokite špinatus, kedro riešutus, česnakų daigus ir užpilkite kefyro mišiniu.



IŠBANDYKITE: