#1441

„Baltosios“ mini-picos su antiena ir mandarinais


20 min. gaminimas, 15 min. kepimas (orkaitės temp. 210°C)
1-2 asm.
Vidutinis


Rekomenduojame:

„Electrolux Expressionist“ išlietasis virtuvės kombainas

Išlietasis „Expressionist“ virtuvės kombainas – įnoringiausius poreikius išpildantis komplektas, į kurį įeina du 5,7 l talpos dubenys, plaktuvas, profesionalus „TruFlow“ tešlos maišymo kablys, plokščias metalinis plaktuvas ir plokščias silikoninis plaktuvas.

Maisto gaminimą palengvins platus 10 greičių diapazonas, taigi kombainas sėkmingai pasitarnaus gaminant bet kokį patiekalą – nesvarbu, ruošiama tešla duonai, pyragui ar tiesiog reikia suplakti kiaušinius. Kombaine veikia „Easy-to-use OneClick“ sujungimo sistema, todėl visus antgalius galima pakeisti vienu paspaudimu.

Ingredientai:

400 g miltų
1 pakelio sausų mielių
1 šaukšto DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
250 ml šilto vandens
1 šaukštelio druskos
1 šaukšto alyvuogių aliejaus tešlai
150 g OBELIŲ majonezo su kietuoju sūriu ir česnakais
50 ml grietinėlės
150 g mocarelos
8-12 riekelių KITCHEN ME karštai rūkytos antienos filė su oda
4-5 mandarinų
Saujos marinuotų svogūnų *
2-3 SPILVA „Greek“ marinuotų aštriųjų paprikų
Kietojo sūrio užtarkuoti
Gražgarsčių patiekti

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį suberkite miltus, mieles, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“ , druską, išmaišykite ir supilkite vandenį bei aliejų. Minkykite, kol tešla bus glotni ir elastinga.
  2. Suformuokite rutulį, įdėkite į miltais pabarstytą dubenį, uždenkite plėvele ir pastatykite nakčiai į šaldytuvą. Taip pat galite kildinti tešlą įprastai, šiltoje vietoje arba pasinaudodami orkaitės tešlos kildinimo funkcija. Kai tešlos tūris padidės dvigubai, padalykite tešlą į 6-8 dalis ir rankomis ištempkite į nedidelius paplotėlius. Sudėkite juos į skardą.
  3. OBELIŲ majonezą su kietuoju sūriu ir česnakais sumaišykite su grietinėle, patepkite šiuo mišiniu picų pagrindus. Sudėkite smulkintą mocarelą ir KITCHEN ME karštai rūkytos antienos filė su oda griežinėlius. Šaukite į įkaitintą iki 200 °C orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus. Jeigu turite, naudokite picos kepimo režimą.
  4. Supjaustykite mandarinus ir SPILVA Greekmarinuotas aštrias paprikas. Ant iškepusių picų sudėliokite marinuotus svogūnus, mandarinus, paprikas bei užberkite gražgarsčių. Skaninkite tarkuotu kietuoju sūriu.

*Raudonuosius svogūnus supjaustykite ketvirtadaliais arba norimo dydžio skiltelėmis, jas praskleiskite, užpilkite verdančiu vandeniu su 2-3 šaukštais acto ir 2 šaukštais cukraus. Palikite, kol atvės.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found