top of page

Baltos žuvies vyniotiniai su cukinijomis



4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 20 min.


Reikia:

  • 1–2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukštelio smulkintų krapų

  • ½ citrinos sulčių

  • 2 vid. dydžio cukinijų

  • Žiupsnelio druskos

  • Brokolių ir pomidorų (patiekti)

  • 4 gabaliukų baltos žuvies (sterkas, jūrų ešerys) filė (po 150–160 g)

1. Cukinijas supjaustykite plonomis riekelėmis.

2. Žuvies filė lengvai pamuškite, pabarstykite druska, smulkintais krapais, pašlakstykite citrinos sultimis ir aliejumi. Uždėkite cukinijos riekeles ir susukite suktinuką. Sutvirtinkite mediniu iešmeliu. Susukite likusius suktinukus.

3. Į kepimo formą sudėkite likusią cukiniją, ant viršaus dėkite suktinukus. Uždenkite formą kepimo popieriumi.

4. Šaukite į orkaitę ir kepkite 15 min., po to atidenkite ir baikite kepti atidengę.

5. Patiekite su brokoliais, pomidorais ar kitomis daržovėmis.

Susiję įrašai

Rodyti viską

Naujausi įrašai

bottom of page