#1118

Baltojo šokolado, varškės ir morengų tinginys


15 min. (Zzz 12 val.)
8-10 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

300 g baltojo šokolado
150 g sviesto
150 g varškės
100 g morengų
3 šaukštų džiovintų spanguolių
1 šaukšto romo
3 šaukštų nesūdytų pistacijų
1 šaukštelio tarkuotos žaliosios citrinos žievelės
50 g kokosų drožlių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Stačiakampę formą (12×24 cm) išklokite kepimo popieriumi. Spanguoles užmerkite rome.

2. Minkštą sviestą ištrinkite su varške iki vientisos masės.

3. Supilkite ištirpintą ant garų vonelės ir ataušintą baltąjį šokoladą ir išmaišykite. Į gautą masę sudėkite sutrupintus morengus, kokosų drožles, nuspaustas spanguoles, sutrupintas pistacijas ir žaliosios citrinos žievelę.

4. Viską išmaišykite, išlyginkite formoje ir dėkite į šaldiklį. Prieš patiekdami perkelkite formelę iš šaldiklio į šaldytuvą 20 min.



IŠBANDYKITE: