top of page

Baltojo šokolado, varškės ir morengų tinginys


Baltojo šokolado, varškės ir morengų tinginys, vmg receptas

8-10 asm.

Gaminimas 15 min.

Zzz 12 val.


Reikia:

  • 300 g baltojo šokolado

  • 150 g sviesto

  • 150 g varškės

  • 100 g morengų

  • 3 šaukštų džiovintų spanguolių

  • 1 šaukšto romo

  • 3 šaukštų nesūdytų pistacijų

  • 1 šaukštelio tarkuotos žaliosios citrinos žievelės

  • 50 g kokosų drožlių

1. Stačiakampę formą (12×24 cm) išklokite kepimo popieriumi. Spanguoles užmerkite rome.

2. Minkštą sviestą ištrinkite su varške iki vientisos masės.

3. Supilkite ištirpintą ant garų vonelės ir ataušintą baltąjį šokoladą ir išmaišykite. Į gautą masę sudėkite sutrupintus morengus, kokosų drožles, nuspaustas spanguoles, sutrupintas pistacijas ir žaliosios citrinos žievelę.

4. Viską išmaišykite, išlyginkite formoje ir dėkite į šaldiklį. Prieš patiekdami perkelkite formelę iš šaldiklio į šaldytuvą 20 min.

Naujausi įrašai

bottom of page