top of page

Baltasis karštas nealkoholinis vynas


Baltasis karštas nealkoholinis vynas, vmg receptas

5-6 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  1. 750 ml nealkoholinio imbierinio vyno 500 ml obuolių sulčių 1 apelsino 1 cinamono lazdelės 1 šaukšto kadagių uogų 1 šaukšto medaus Rozmarino šakelės

1. Į storų sienų puodą supilkite imbierinį vyną, obuolių sultis. Perlaužkite cinamono lazdelę ir sumeskite į puodą. Išspauskite apelsino sultis, likusias puseles irgi galite sudėti į puodą.

2. Suberkite kadagio uogas, sudėkite medų ir lėtai kaitinkite. Kai gėrimo temperatūra pasieks maždaug 80 °C, nukaiskite ir uždenkite. Palikite pastovėti maždaug 10–15 min.

3. Supilstykite į puodelius ir įdėkite rozmarino šakelę.

Naujausi įrašai

bottom of page