#1403

Balta mišrainė pagal senovinį receptą


2–3 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

AEG Himalajų druskos akmuo

AEG Himalajų druskos akmuo – vienas sveikiausių kepimo paviršių. Nereikia aliejaus, be to, pačiame akmenyje gausu organizmui reikalingų mineralų. Tai nauja kulinarinė patirtis. Naudotis druskos akmeniu paprasta, jis universalus – įkaitintas virš viryklės, kepsninės ar orkaitėje tiks tiek kiaušinienei, tiek daržovėms, žuviai ar kepsniams ruošti.

Ingredientai:

1 bulvės
6 putpelių kiaušinių
6–8 didelių krevečių
TERRA CRETA aliejaus
1 šaukštelio persilado prieskonių
100 g majonezo
Kelių lašelių „tabasco“ padažo
1 šaukšto ikrų
5–6 marinuotų agurkėlių
1 šviežio agurko
100 g žaliųjų žirnelių
1 šaukšto kaparėlių
Krapų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Bulvę ir kiaušinius išvirkite, nulupkite. Krevetes apšlakstykite aliejumi, pabarstykite persiladu, suverkite ant iešmelio ir iškepti ant AEG druskos akmens.
  2. Majonezą sumaišykite su „tabasco“ ir ikrais.
  3. Kiaušinius, bulvę, agurkėlius ir agurką supjaustykite kaip mišrainei, gana smulkiai. Viską sumaišykite kartu, pagardinkite majonezo padažu.
  4. Salotas sudėkite į kulinarinį žiedą, paspauskite. Nuimkite žiedą, patiekite kartu su krevečių iešmeliu ir krapais.

 

 

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found