#1454

Balandėliai azijietišku stiliumi


15 min. gaminimas, 35-40 min. kepimas
2-3 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

4 paruoštų savojinio kopūsto lapų
1 šalotinio svogūno
6-8 mažų rudųjų pievagrybių
250 g LAPINO PUOTA smulkintos triušienos
1 šaukštelio pomidorų pastos
1 šaukštelio SANTA MARIA Paneng raudonojo kario prieskonių
2 šaukštų aliejaus
2-3 morkų
Žiupsnelio druskos
300 ml daržovių sultinio
3 šaukštų SANTA MARIA Terijakio padažo
Sezamo sėklų pabarstyti

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite kopūsto lapus – nupjaukite storąją dalį, sudėkite lapus į verdantį vandenį ir pavirkite 2-3 min. Išimkite, nusausinkite.
  2. Supjaustykite svogūnus smulkiais kubeliais, taip pat supjaustykite grybus. Suberkite viską į LAPINO PUOTA maltą triušieną, sumaišykite, įdėkite pomidorų pastą, SANTA MARIA Paneng raudonojo kario prieskonius, druską ir išmaišykite. Reikalui esant, įpilkite šiek tiek vandens.
  3. Faršo gabaliuką išplokite į paplotėlį, uždėkite jį ant kopūsto lapo ir suvyniokite į vyniotinį.
  4. Balandėlius apkepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus kol gražiai apskrus.
  5. Morkas supjaustykite pailgomis riekelėmis, sudėkite į kepimo formą, jei liko grybų, sudėkite juos taip pat, ir sudėkite balandėlius. Užpilkite sultinio ir troškinkite orkaitėje apie 30-35 min.
  6. Prieš baigdami troškinti, užpilkite SANTA MARIA Terijakio padažo, paskrudinkite viršų po įkaitintu griliu ir patiekite pabarstę sezamo sėklomis.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found