#678

AVOKADŲ SRIUBA


15 min
3–4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 svogūno
1 česnako
kelių šaukštų alyvuogių aliejaus
4 didelių avokadų
1 l daržovių arba vištienos sultinio
ryšulėlio šviežių žolelių (baziliko, kalendros)
1 citrinos
druskos, juodųjų pipirų
grietinėlės (pagal skonį)
1 citrinos
ryšulėlio šviežių žolelių (baziliko, kalendros)
1 l daržovių arba vištienos sultinio
4 didelių avokadų
kelių šaukštų alyvuogių aliejaus
1 česnako
1 svogūno
druskos, juodųjų pipirų
grietinėlės (pagal skonį)

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Svogūną smulkiai supjaustykite ir kepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi.

2. Kai svogūnas gražiai apkeps ir taps permatomas, suberkite smulkiai pjaustytą česnaką ir žoleles. Kepkite dar pusę min.

3. Tuomet suberkite pjaustytus avokadus, įspauskite citrinos sultis ir supilkite sultinį. Kaitinkite ant nedidelės kaitros, kol užvirs.

4. Užvirusią sriubą sutrinkite maisto smulkintuvu, įmaišykite grietinėlę, pagardinkite druska ir pipirais.



IŠBANDYKITE: