top of page

Avokadų blynelių receptas


Avokadų blyneliai, Alfo Ivanausko receptas

Avokadų blyneliams iškepti reikia:

  • 400 g KEKAVA šviežių viščiukų blauzdelių

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • 1 šaukštelio rūkytos paprikos

  • 1 prinokusio avokado

  • 100 g tiršto jogurto

  • 2 kiaušinių

  • 100 g MALSENA miltų „Self Raising“

  • 1–2 šaukštų TERRA CRETA aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus


  1. KEKAVA šviežias viščiukų blauzdeles pabarstykite druska, šviežiai grūstais juodaisiais pipirais ir rūkyta paprika. Sudėkite į skardelę ir kepkite apie 35–40 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Kai iškeps, išimkite, paaušinkite ir šakute suplėšykite mėsą.

  2. Avokadą nulupkite ir sutrinkite šakute. Sudėkite jogurtą, kiaušinius, įberkite druskos ir viską gerai išmaišykite.

  3. Suberkite MALSENA miltus „Self Raising“ ir sumaišykite.

  4. Kepkite nedidelius blynelius įkaitintoje keptuvėje. Patiekite su plėšyta vištiena.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page