#542

Avižų desertas su keptais bananais ir ledais


10 minučių
2 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

„Karališki“ panakota ledai

Karališki panakota skonio ledai puikiai tiks su vasarišku desertu. Prabangūs ypatingo skonio ledai pagyvins ir atgaivins desertą.

Ingredientai:

2 stiklinių avižų
3 šaukštų kakavos
2 šaukštų medaus
žiupsnelio druskos
1,5 stiklinės kokosų pieno
2 bananų
1 šaukšto sviesto
žiupsnelio vanilinio cukraus
1 žaliosios citrinos
kelių lapelių mėtų
„Karališkų“ panakota ledų

Karališki panakota skonio ledai puikiai tiks su vasarišku desertu. Prabangūs ypatingo skonio ledai pagyvins ir atgaivins desertą.


žiupsnelio druskos
1,5 stiklinės kokosų pieno
2 bananų
1 šaukšto sviesto
žiupsnelio vanilinio cukraus
1 žaliosios citrinos
kelių lapelių mėtų
3 šaukštų kakavos
2 šaukštų medaus
2 stiklinių avižų
„Karališkų“ panakota ledų

Karališki panakota skonio ledai puikiai tiks su vasarišku desertu. Prabangūs ypatingo skonio ledai pagyvins ir atgaivins desertą.


PARUOšIMO BŪDAS:

1. Avižas sumaišykite su kakava, medumi, žiupsneliu druskos, kokosų pienu ir panakota ledais. Tegu truputį pastovi.

2. Bananus supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite su sviestu įbėrę vanilinio cukraus ir įdėję žaliosios citrinos žievelės.

3. Į stiklines sudėkite išbrinkusias avižas ir keptus bananus, papuoškite mėtomis.



IŠBANDYKITE: