#1453

Avižinių dribsnių košė su tarkuotais moliūgais ir morkomis


15 min. (Zzz 12 val.)
1 asm.
Lengvas

Ingredientai:

80 g avižinių dribsnių
250 g augalinio pieno
100 g nuvalyto moliūgo
1 morkos
Aliejaus (kepti)
Žiupsnelio druskos
Muskato riešuto

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Avižinius dribsnius užmerkite iš vakaro piene, dėkite į šaldytuvą.
  2. Moliūgą sutarkuokite, taip pat sutarkuokite ir morką. Viską suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, pasūdykite ir kepkite 3–4 min. Sudėkite avižinių dribsnių košę, viską išmaišykite ir pašildykite kartu. Ant viršaus patarkuokite muskato riešuto.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found