#1099

Avižinis keksas su riešutų sviestu


1 val. 15 min.
8-10 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

3 sunokusių bananų
150 g riešutų sviesto
50 ml agavų (klevų) sirupo
200 ml augalinio arba karvės pieno
150 g avižų dribsnių FLAVORINA
50 g avižinių miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Sumaigykite bananus šakute ir sumaišykite su agavų sirupu. Supilkite pieną ir sudėkite 100 g riešutų sviesto. Išmaišykite.

2. Suberkite FLAVORINA avižų dribsnius, avižinius miltus ir kepimo miltelius. Užmaišykite tešlą.

3. Sudėkite ją į stačiakampę 11 x 22 cm kekso formą. Kepkite apie valandą. Ar keksas iškepęs, patikrinkite mediniu iešmeliu.

4. Karštą keksą patepkite likusiu riešutų sviestu. Ataušinkite ant grotelių.



IŠBANDYKITE: