#559

VMG valgo: AVINŽIRNIŲ TROŠKINYS


15 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 svogūno
2 morkų
kelių saliero stiebų
kelių paprikų
400 g konservuotų avinžirnių
60 g pomidorų padažo
3–4 kiaušinių
druskos, pipirų
šlakelio aliejaus
druskos, pipirų
3–4 kiaušinių
60 g pomidorų padažo
400 g konservuotų avinžirnių
kelių paprikų
kelių saliero stiebų
2 morkų
1 svogūno
šlakelio aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Pusžiedžiais supjaustykite svogūną.

2. Kiek smulkiau supjaustykite salierą, morkas ir paprikas.

3. Daržoves apkepinkite su aliejumi, kol gražiai apskrus.

4. Suberkite avinžirnius ir pomidorų padažą.

5. Įmuškite kiaušinius ir patroškinkite, kol daržovės suminkštės ir iškeps kiaušiniai, apie 7 minutes.

6. Pagardinkite druska ir pipirais.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found