#997

Avinžirnių salotos


15 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

2 prinokusių avokadų
2 mocarelos rutuliukų
2 stiklinių virtų arba konservuotų avinžirnių
150 g kininio bastučio
Aliejaus (kepti)
Saujelės raugerškių
 
Užpilui:
50 ml aliejaus
30 ml citrinų sulčių
1 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių
½ šaukštelio rūkytos paprikos
Žiupsnelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite avokadus ir mocarelą.
  2. Kininį bastutį supjaustykite nemažais gabaliukais, sudėkite į įkaitintą su aliejumi keptuvę ir lengvai apkepkite.
  3. Sudėkite salotas, užberkite avinžirnių ir raugerškių. Užpilkite padažo.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: