#1328

Avinžirnių ir tofu užtepėlė


20 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

1 šaukštelio kumino
½ šaukštelio kalendrų
¼ šaukštelio pankolių sėklų
Žiupsnelio druskos
⅛ šaukštelio Kajeno paprikos
2–3 šaukštų sezamų sėklų
200 g virtų arba konservuotų avinžirnių
120 g šilkinio tofu
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
½ citrinos sulčių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Prieskonius ir sezamus pakepinkite sausoje keptuvėje 2–3 min., kartkartėmis ją pakratydami.
  2. Sutrinkite visus produktus kartu, kol masė taps vientisa. Gardinkite aliejumi ir citrinos sultimis, patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found