top of page

Su pomidorais troškinti avinžirniai


Su pomidorais troškinti avinžirniai, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 45 min.


Reikia:

  • 2–3 šaukštų lydyto sviesto

  • 1 nedidelio svogūno

  • 2–3 skiltelių česnako

  • 1 šaukštelio maltų kalendrų

  • 1 šaukštelio malto kumino

  • 1 šaukštelio „garam masala“ prieskonių

  • 400 g konservuotų savo sultyse pomidorų

  • 400 g konservuotų savo sultyse pomidorų

  • 1 nedidelio gabaliuko sutrinto imbiero

  • 1 nedidelio gabaliuko sutrinto imbiero

  • 2 stiklinių virtų arba konservuotų avinžirnių

1. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir pakepinkite supjaustytą šiaudeliais svogūną bei česnaką. Suberkite prieskonius ir pakepinkite 1–1,5 min. kartu su svogūnu ir česnaku.

2. Pasmulkinkite pomidorus ir supilkite į keptuvę su svogūnais. Taip pat suberkite imbierą ir smulkintas aitriąsias paprikas. Troškinkite apie 10 min.

3. Dalį avinžirnių sutrinkite šakute. Sudėkite avinžirnius į keptuvę su daržovėmis. Įpilkite ½ stiklinės vandens. Virkite 15 min.

Naujausi įrašai

bottom of page