#1799

Su pomidorais troškinti avinžirniai


45 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

2–3 šaukštų lydyto sviesto
1 nedidelio svogūno
2–3 skiltelių česnako
1 šaukštelio maltų kalendrų
1 šaukštelio malto kumino
1 šaukštelio „garam masala“ prieskonių
400 g konservuotų savo sultyse pomidorų
400 g konservuotų savo sultyse pomidorų
1 nedidelio gabaliuko sutrinto imbiero
1 nedidelio gabaliuko sutrinto imbiero
2 stiklinių virtų arba konservuotų avinžirnių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir pakepinkite supjaustytą šiaudeliais svogūną bei česnaką. Suberkite prieskonius ir pakepinkite 1–1,5 min. kartu su svogūnu ir česnaku.
  2. Pasmulkinkite pomidorus ir supilkite į keptuvę su svogūnais. Taip pat suberkite imbierą ir smulkintas aitriąsias paprikas. Troškinkite apie 10 min.
  3. Dalį avinžirnių sutrinkite šakute. Sudėkite avinžirnius į keptuvę su daržovėmis. Įpilkite ½ stiklinės vandens. Virkite 15 min.

Daugiau įkvepiančių receptų rasite naujame žurnalo VERDU IR KEPU numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found