#387

Avienos iešmelis su pipirais ir pievagrybiais


2 val.
5 vnt.
Lengvas

Ingredientai:

300 g maltos avienos
5–6 pievagrybių
raudonosios saldžiosios paprikos
1–2 raudonųjų svogūnų
KOTÁNYI keturių pipirų mišinio
druskos
aliejaus
druskos
KOTÁNYI keturių pipirų mišinio
1–2 raudonųjų svogūnų
raudonosios saldžiosios paprikos
5–6 pievagrybių
300 g maltos avienos
aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Faršą sumaišykite su druska bei KOTÁNYI pipirais ir palaikykite kelias valandas šaldytuve.

2. Iš faršo formuokite mažus apvalius kotletus ir po kelis vienetus perverkite mediniu iešmu (atsargiai, kad neatsirastų skylučių).

3. Suverkite ir pjaustytas daržoves.

4. Lengvai apšlakstykite aliejumi ir apie 18 minučių kepkite ant nedidelės kaitros.



IŠBANDYKITE: