#1447

„Auksinė“ košė


20 min. (Zzz 12 val.)
1 asm.
Lengvas

Ingredientai:

80 g avižinių dribsnių
130 g augalinio pieno
130 g vandens
½ šaukštelio ciberžolės
100 g briuselinių kopūstų
1 lapo lapinio kopūsto
Aliejaus (kepti)
½ svogūno
1 skiltelės česnako
Saujelės karijų riešutų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Avižinius dribsnius užmerkite iš vakaro piene ir vandenyje, dėkite į šaldytuvą.
  2. Ryte sumaišykite su ciberžole, užvirinkite, uždenkite ir nukaiskite.
  3. Briuselinius kopūstus perpjaukite pusiau, nuo lapinio kopūsto lapo pašalinkite kietąją dalį.
  4. Kopūstus berkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite. Taip pat suberkite smulkintus svogūnus ir česnaką. Viską apkepkite 2–3 min.
  5. Daržoves sumaišykite su koše ir karijomis.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found