#252

Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis ir rytietiškais prieskoniais


45 minutės
4 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

200 g jautienos faršo
1 ropinio svogūno
3 skiltelių česnako
1 aitriosios paprikos
½ l sultinio
300 g luptų pomidorų savo sultyse
300 g konservuotų pupelių aitriajame padaže „Bonduelle“
10 marinuotų pievagrybių „Bonduelle“
druskos, pipirų
po žiupsnelį malto kardamono, cinamono ir anyžiaus

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą svogūną ir česnaką. Suberkite jautienos faršą ir maišydami kepkite, kol mėsa gražiai apskrus. Pagardinkite smulkinta aitriąja paprika.

2. Į puodą suberkite keptą mėsą, supilkite pomidorus ir sultinį. Ant lengvos ugnies patroškinkite apie pusę valandos, supilkite pupeles, pagardinkite druska, pipirais, kardamonu, cinamonu ir anyžiumi.

3. Galiausiai sudėkite smulkintus marinuotus pievagrybius ir baikite virti.



IŠBANDYKITE: