#1194

Apkepti cepelinai su šonine grybų padaže


30 min.
4 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

Virtuvinis kombainas „Electrolux Masterpiece Food Processor“ (EFP9300)

Nepamainomas pagalbininkas virtuvėje. 1200 W galios inverterinis variklis ant savo pečių užsikrauna visus išskirtinio kruopštumo reikalaujančius paruošiamuosius darbus: malti, pjaustyti, smulkinti, plakti, trinti, tarkuoti, minkyti tešlą. Unikali technologija „PowerTilt“ padeda išgauti vientisą iš švelnią maisto tekstūrą.

Ingredientai:

8 vakarykščių cepelinų
200 g karštai rūkytos šoninės
200 g svogūnų
200 g grybų
100 g grietinėlės
100 g grietinės
saujelės petražolių ir krapų
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Cepelinus perpjaukite skersai pusiau ir apvyniokite šonine. Pašaukite į iki 160 °C įkaitintą orkaitę kepti 10–15 min.
  2. Padažui susmulkinkite likusią šoninę, svogūnus ir grybus. Apkepkite keptuvėje šoninę, svogūnus ir po to sudėkite kepti grybus. Užpilkite grietinėlę ir grietinę. Pavirkite, kol sutirštės, ir sudėkite kapotus žalumynus.
  3. Lėkštėje serviruokite padažą ir cepelinus, papuoškite krapais.


IŠBANDYKITE: