#1194

Apkepti cepelinai su šonine grybų padaže


30 min.
4 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

„Masterpiece Food Processor“ kombainas

Pagalbininkas, sukurtas norintiems atrasti tikrąjį kulinarijos malonumą. 1200 W galios indukcinis variklis ant savo pečių užsikrauna visus išskirtinio kruopštumo reikalaujančius paruošiamuosius darbus: malti, pjaustyti, smulkinti, plakti, trinti, tarkuoti, minkyti tešlą – nuo šiol tai jau nebe Jūsų rūpestis!

Vientisai ir švelniai maisto tekstūrai – unikali „PowerTilt“ technologija su integruotu 15 laipsnių pasvirimo kampu. Pažaboti fiziniai dėsniai leis preciziškai susitvarkyti su bet kokia užduotimi, o visuomet aštrūs titanu padengti ašmenys užtikrins gaivų ir natūralų produktų skonį!

Ingredientai:

8 vakarykščių cepelinų
200 g karštai rūkytos šoninės
200 g svogūnų
200 g grybų
100 g grietinėlės
100 g grietinės
saujelės petražolių ir krapų
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Cepelinus perpjaukite skersai pusiau ir apvyniokite šonine. Pašaukite į iki 160 °C įkaitintą orkaitę kepti 10–15 min.
  2. Padažui susmulkinkite likusią šoninę, svogūnus ir grybus. Apkepkite keptuvėje šoninę, svogūnus ir po to sudėkite kepti grybus. Užpilkite grietinėlę ir grietinę. Pavirkite, kol sutirštės, ir sudėkite kapotus žalumynus.
  3. Lėkštėje serviruokite padažą ir cepelinus, papuoškite krapais.


IŠBANDYKITE: