Reikia:
1 žiedinio kopūsto
5 džiovintų pomidorų
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
100 g kietojo sūrio
100 g fermentinio sūrio
6 šaukštų džiūvėsėlių
druskos, pipirų
1. Žiedinį kopūstą išskirstykite į žiedynus ir apvirkite pasūdytame vandenyje.
2. Apvirtą kopūstą apkepinkite keptuvėje įkaitintame svieste, pagardinkite druska ir pipirais.
3. Į kepimo formą suberkite keptą žiedinį kopūstą, smulkintus džiovintus pomidorus, tarkuotą kietąjį, tarkuotą fermentinį sūrį ir viską apibarstykite džiūvėsėliais.
4. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 20 min.
*jeigu nenorite kepti apkepo, visus ingredientus tiesiog sumaišykite ir turėsite puikias salotas.