#1404

Anties kulšelės ant raugintų kopūstų pagalvės


apie 2-3 val. 40 min.


Rekomenduojame:

OMEDOIL Smoked pirmojo spaudimo ypač tyras rūkytas alyvuogių aliejus

Rūkytas alyvuogių aliejus SMOKED pasižymi išskirtiniu su saldžios karamelės natomis kvapu, kuris išgaunamas rūkant aliejų deginamų alyvuogių kauliukų dūmuose. Tinka mėsos, paukštienos, grybų, makaronų ir ryžių patiekalams pagardinti. Jiems suteikia švelnų dūmo aromatą. Taip pat tinka salotų ir įvairiausių padažų (naminio majonezo, pesto ir kt.) paruošime.

Ingredientai:

4 LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių
1 l raugintų kopūstų
1 apelsino
Saujelės džiovintų slyvų
1 šaukštelio saldžiųjų paprikų
Druskos
Pipirų, mairūno
1 šaukštelio rudojo cukraus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Kulšeles pabarstykite druska, pipirais ir mairūnais. Palikite pasimarinuoti, kol paruošite kopūstus.
  2. Kopūstus sumaišykite su pjaustytu apelsinu ir džiovintomis slyvomis ir cukrumi. Sudėkite juos į kepimo formą.
  3. Kulšeles uždėkite ant kopūstų, uždenkite skardą aliuminio folija ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 20 min., po to temperatūrą sumažinkite iki 140 °C ir kepkite dar 2-3 val.
  4. Įpusėjus kepti nuimkite foliją, paukštieną vis palaistykite susidariusiomis sultimis.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found