top of page

Anties kulšelės ant raugintų kopūstų pagalvės

Jei mėgstate raugintus kopūstus, būtinai išbandykite troškinį su kopūstais, apelsinais, džiovintomis slyvomis ir raugintais kopūstais. Lengvai pagaminamas, kvapnus ir sotus patiekalas.


Anties kulšelėms, troškintoms su raugintais kopūstais, reikia:

  • 4 LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių

  • 1 l raugintų kopūstų

  • 1 apelsino

  • Saujelės džiovintų slyvų

  • 1 šaukštelio saldžiųjų paprikų

  • Druskos

  • Pipirų, mairūno

  • 1 šaukštelio rudojo cukraus


  1. Kulšeles pabarstykite druska, pipirais ir mairūnais. Palikite pasimarinuoti, kol paruošite kopūstus.

  2. Kopūstus sumaišykite su pjaustytu apelsinu ir džiovintomis slyvomis ir cukrumi. Sudėkite juos į kepimo formą.

  3. Kulšeles uždėkite ant kopūstų, uždenkite skardą aliuminio folija ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 20 min., po to temperatūrą sumažinkite iki 140 °C ir kepkite dar 2-3 val. Įpusėjus kepti nuimkite foliją, paukštieną vis palaistykite susidariusiomis sultimis.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page