#1212

Ančiukų kulšelės, keptos sidre


3 val. 15 min.
4 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

4 LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių
1 l sausojo kriaušių sidro
Žiupsnelio druskos
2–3 tvirtų kriaušių
Kelių šakelių čiobrelio

PARUOšIMO BŪDAS:

1. LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių odelę įpjaukite langeliais. Dėkite ant įkaitintos keptuvės odele į apačią, pakepkite, kol išsilydys riebalai.

2. Sudėkite kulšeles į troškintuvą, supilkite sidrą, pasūdykite ir šaukite į iki 140 °C įkaitintą orkaitę 2 val.

3. Kriaušes supjaustykite ketvirtadaliais, pašalinkite sėklalizdžius ir sudėkite į troškintuvą kartu su antiena. Įdėkite kelias čiobrelio šakeles. Kepkite dar apie valandą.



IŠBANDYKITE: