#928

Anakardžių padažas su bruknėmis


10 minučių (Zzz 12 val.)
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

150 g anakardžių
1–2 šaukštų šviežių arba šaldytų bruknių
1 skiltelės česnako
1 šaukštelio medaus arba kitokio saldiklio
1–2 šaukštų citrinos sulčių
¼ šaukštelio aitriosios paprikos
Žiupsnelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

• Užmerkite anakardžius šaltame vandenyje nakčiai.

• Ryte nusunkite, sudėkite į trintuvą ir viską sutrinkite. Jei reikia, įpilkite šiek tiek šalto virinto vandens, kad lengviau trintųsi. Kuo galingesnis jūsų trintuvas, tuo glotnesnis bus padažas.

• Sudėkite visus likusius ingredientus ir viską sutrinkite kartu.

• Taip pat galite pridėti mėgstamų prieskoninių žolelių.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: