top of page

ALPRO sojų grietinėlės panakota (pannacotta) su ikrais ir rausvojo vyno žele



Reikia:

  • 200 ml sojų grietinėlės ALPRO SOYA CUISINE

  • 6 g želatinos DR. OETKER

  • Druskos

  • SANTA MARIA prieskonių mišinio su žaliosiomis citrinomis ir pipirais

  • 1 šaukštelis žaliųjų citrinų sulčių

  • Žiupsnelis cukraus

  • 1 šaukštelis tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės

  • 100 ml putojančio rausvojo pusiau sauso vyno ALITA ROSE

2 šaukšteliai raudonųjų ikrų

1. 4 g želatinos pusvalandžiui užmerkite ALPRO SOYA CUISINE grietinėlėje, o 2 g – rausvajame vyne ALITA ROSE.

2. Pakaitinkite ALPRO sojų grietinėlę, kol ištirps želatina DR. OETKER. Perkoškite.

3. Įberkite druskos, mažą žiupsnelį cukraus, SANTA MARIA prieskonių mišinio su žaliosiomis citrinomis ir pipirais, įberkite dar žiupsnelį tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės.

4. Galiausiai įpilkite kelis lašus žaliųjų citrinų sulčių.

5. Pakaitinkite ALITA ROSE vyną su užmerkta želatina, kol ši ištirps. Perkoškite. Ataušinkite.

6. Sumaišykite su ikrais.

7. Paskirstykite mišinį formelėse, įberkite tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės ir sustingdykite.

8. Kai sustings, supilkite ALPRO sojų grietinėlės tirpalą su želatina. Vėl sustingdykite.

9. Kai sustings, formeles trumpam įdėkite į karštą, bet ne verdantį vandenį. Uždenkite formelę lėkšte ir apverskite. Nuimkite formelę.


Naujausi įrašai

bottom of page