#1700

À la „lašiša“


20 min. (Zzz 24 val.)
1-2 asm.
Lengvas

Ingredientai:

3 morkų
½ stiklinės vandens
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 šaukšto citrinos sulčių
2 šaukšto sojų padažo
Žiupsnelio žuvies prieskonių
Žiupsnelio juodųjų pipirų
2 „nori“ lapų
½ šaukštelio dūmų kondensato arba maltos rūkytos paprikos
Žiupsnelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Morkas išvirkite arba paruoškite garuose. Virtas morkas nulupkite ir išilgai supjaustykite 1–1,5 mm juostelėmis.
  2. Į maisto smulkintuvą supilkite vandenį, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, sojų padažą, suberkite žuvies prieskonius, juoduosius pipirus, sukarpytus „nori“ lapus, maltą rūkytą papriką ir druską.
  3. Maišytuve esančius produktus gerai suplakite. Paruoštas morkas nakčiai užpilkite marinatu.
  4. Taip marinuotomis morkomis galite gardinti sumuštinius, makaronus, salotas ar kitus patiekalus.

Daugiau skanių veganiškų ir ne tik receptų ieškokite naujausiame žurnalo „Verdu ir kepu” numeryje.

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found