top of page

Tiramiso tortas


Reikia:

  • Biskvitui:

  • 220 g miltų

  • 150 g maltų migdolų

  • 150 g cukraus

  • 1 šaukšto kepimo miltelių

  • 150 g aliejaus

  • 300 g augalinio pieno


Kremui:

  • 500 g „šilkinio“ tofu

  • 2 bananų

  • 70 g cukraus

  • 70 g kokosų aliejaus

  • 1 citrinos sulčių ir žievelės

  • 1 šaukšto vanilinio cukraus

  • 1 puodelio stiprios kavos

  • 20 g kakavos

  • 200 g graikinių riešutų


1. Viename dubenyje išmaišykite sausus ingredientus, kitame – šlapius. Po to viską sumaišyti į bendrą masę. Suplikite tešlą į tris 18 cm skersmens tortines formas. Kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje 20 min.

2. Kokteilinėje sutrinkite „šilkinį“ tofu su bananais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis bei nutarkuota žievele. Pilkite ištirpintą kokosų aliejų ir išmaišykite.

3. Biskvitus sulaistykite kava ir sutepkite kremu.

4. Viršų papuoškite kakava ir riešutais.

Naujausi įrašai

bottom of page