Reikia:
Biskvitui:
220 g miltų
150 g maltų migdolų
150 g cukraus
1 šaukšto kepimo miltelių
150 g aliejaus
300 g augalinio pieno
Kremui:
500 g „šilkinio“ tofu
2 bananų
70 g cukraus
70 g kokosų aliejaus
1 citrinos sulčių ir žievelės
1 šaukšto vanilinio cukraus
1 puodelio stiprios kavos
20 g kakavos
200 g graikinių riešutų
1. Viename dubenyje išmaišykite sausus ingredientus, kitame – šlapius. Po to viską sumaišyti į bendrą masę. Suplikite tešlą į tris 18 cm skersmens tortines formas. Kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje 20 min.
2. Kokteilinėje sutrinkite „šilkinį“ tofu su bananais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis bei nutarkuota žievele. Pilkite ištirpintą kokosų aliejų ir išmaišykite.
3. Biskvitus sulaistykite kava ir sutepkite kremu.
4. Viršų papuoškite kakava ir riešutais.