Kriaušės saldumas, silkės sūrumas ir traški duonelė – tokį sumuštinį valgys visi šeimos nariai. Pagaminti jį labai greita ir paprasta, o skonis toks, kad negalėsite atsivalgyti. Pažadame – kartosite!
Kiekvieną sekmadienį kviečiame žiūrėti laidą, kurioje Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptų, kurių sudėtyje yra tik 3 arba 4 pagrindiniai ingredientai, o jeigu prireiks, kitus tikrai rasite savo namuose.
JUMS TURĖTŲ PATIKTI:
Traškiam silkės užkandžiui pagaminti reikia:
300 g WELL DONE marinuotų silkių filė gabaliukų su marinuotais agurkais garstyčių padaže
20 g WELL DONE kalendrų
1 vidutinės kriaušės
1 prancūziško batono su česnakinio sviesto įdaru
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1. Kriaušę nuplaukite, nulupkite odelę ir supjaustykite kubeliais. WELL DONE kalendras pakapokite.
2. Į dubenį suberkite kriaušių gabaliukus, dėkite WELL DONE marinuotų silkių filė gabaliukų su marinuotais agurkais garstyčių padaže, berkite smulkintų kalendrų, viską išmaišykite.
3. Gabalėliais supjaustykite prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir paskrudinkite orkaitėje.
4. Ant batono riekelių dėkite paruoštą silkę, pagardinkite juodaisiais pipirais.
5. Galite papuošti kalendros lapeliais.