3-4 asm.
Gaminimas 10 min.
Reikia:
1 salierų šaknies
3 morkų
2 vidutinio dydžio pastarnokų
400 g tofu (sojų varškės) sūrio
2 šaukštų miltų
1 kiaušinio
kelių šaukštų „Panko“ džiūvėsėlių (tinka ir paprasti)
1 l aliejaus kepti
Padažui paruošti:
1 stiklinės graikiško jogurto
2 šaukštų grūdėtų garstyčių
1 šaukšto citrinų sulčių
žiupsnelio druskos
1. Daržoves supjaustykite šiaudeliais ir virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Nusausinkite.
2. Tofu sūrį apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Nusausinkite.
3. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis ir ragaukite su daržovių lazdelėmis ir keptu sūriu.