naujienos Naujienos

Po pusmečio gyvavimo „Katlerio kebabų restoranas“ užveria duris?

VMGonline.lt, 2019-01-03, 14:01


2018-ųjų vasarą griausmingai atvėręs duris „Katlerio kebabų restoranas“, prasidėjus naujiems metams, panašu, jas jau uždaro. Pačiame Vilniaus centre įsikūręs komiko Manto Katlerio verslas nuo gruodžio mėnesio lankytojų ėmė laukti tik tris kartus per savaitę, taip pat smarkiai sumažėjo darbuotojų skaičius. Tokie pasikeitimai verčia svarstyti, kad restorano veikla bus nutraukta.

Birželio pabaigoje įvykusiame restorano atidaryme dalyvavo ryškiausios Lietuvos garsenybės, idėja susilaukė didelio susidomėjimo ir lankytojų srauto. Tačiau manoma, kad Vilniaus g. įsikūręs verslas nepakėlė aršios šios centrinės miesto gatvės konkurencijos – joje maitinimo įstaigos keičiasi nuolatos.

Pirmasis pablogėjusios situacijos ženklas buvo sutrumpėjęs darbo laikas, apie kurį buvo paskelbta „Facebook“ paskyroje. O Rekvizitai.lt duomenimis, iš dar lapkritį buvusių 20 oficialių darbuotojų dabar beliko 2. Taip pat, kaip rašo 15min.lt, bendrovę „Makarena“, kuri valdo „Katlerio kebabų restoraną“, paliko ir jos vadovė Margarita Dubickienė.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Šiandien atsikeliu su ta mintim, kad manęs laukia kol kas didžiausias pasirodymas gyvenime – Kaunas su 7 tūkstančiais žmonių. Bet aišku pirmas dalykas, kurį pamatau, tai žurnalistų žinutės apie kebabinės uždarymą 😀 nu ką, katė išlindo iš maišo, tai tarsiu porą žodžių 🙂 Taip, tai tiesa. Nuo sausio 1d. Katlerio Kebabai uždarė duris. Dirbom 6mėn (5mėn ilgiau nei Mios restoranas :D). Jammi mėsa ilgiau stovi šaldytuve, nei kad mūsų kebabinė dirbo (juokiasi) Pardavėm daug kebabų, bet ne tiek, kad užtektų išlaikyt 180 kvadratinių metrų patalpą pačiame Vilniaus centre 🙂 turėjau seniai tokią svajonę turėti savo vietą, pabandžiau, nepaėjo 🙂 aišku visiem svarbiausia, kiek bapkių prapisau :DD nedaug. Į bankrotą tikrai nesueisiu. 3-4 vestuvės su Stonkum ir ant savų… Man tai skaudi tema tikrai nėra, sutiksit mane bare, galim iš to pasijuokt 😀 Juokingiausia tai buvo paskutines dvi savaites, kai visi emigrantai rašo: “oi blemba, grįšim į Lietuvą, tikrai paragausim tavo kebabų”… :DD “tikrai nebeparagausit” – galvoju. Su visais darbuotojais atsiskaityta iki paskutinio cento ir vargu ar rasit bent vieną, su kuriuo buvo elgtąsi negražiai 🙂 Džiaugiuosi šita patirtimi, it was a wild ride nuo pat pradžių :))) Pamoka tokia: “geriau turėt užsidariusią kebabinę, negu šokt striptizą per kebabinės atidarymą” 😀

Una publicación compartida de Mantas Katleris (@mantaskatleris) el

Prieš restorano atidarymą portalui 15min.lt M. Katleris teigė, kad suprato savo sumanymo riziką ir iššūkius, tačiau prie projekto dirbo pusantrų metų ir tikėjo, kad įdėtas darbas atsipirks. Visgi gruodžio pabaigoje pripažino, kad po sėkmingos pradžios, deja, toliau verslas nėjo kaip per sviestą. Atsirado nesutvarkytų spragų ir klientai jas pastebėjo, todėl lankytojų srautai sumažėjo. Tiesa, apie uždarymą dar nebuvo kalbama.

Susisiekti su pačiu M. Katleriu dėl situacijos komentavimo kol kas nepavyko.

VMGonline.lt lankėsi M. Katlerio kebabinėje, kai vertino Vilniaus užkandinių kebabus. „Katlerio kebabų restorano“ kebabas VMGonline.lt komandai pasirodė vienas geriausių, tačiau brangiausias iš ragautų. Visą tekstą skaitykite ČIA.

Pirmojo kebabų reido įspūdžiai ČIA.


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: