naujienos Naujienos

Plekšnės filė suktinukai

VMGonline.lt, 2019-03-09, 9:00


Žuvis – puiki alternatyva įprastam savaitgalio kepsniui ar viščiukui. O šis plekšnės suktinukų receptas dar ir pasižymi dviem svarbiausiais maisto ruošimo kriterijais: ir labai paprasta, ir labai skanu! Be to, ir paruošite greitai. Tad telieka išbandyti ir džiaugtis skaniu savaitgaliu bei likusiu poilsiui laiku.

Plekšnės filė suktinukai

Jums reikės:

4-6 plekšnės filė

1 apelsino

50 g sviesto

50 g panko džiūvesėlių

1 šaukštelio česnako granulių

nedidelio ryšelio petražolių

druskos

  1. Nutarkuokite apelsino žievelę, supjaustykite petražoles. Sumaišykite su migdolais, džiūvesėliais ir česnako granulėmis, druska. Ištrinkite kartu su sviestu.
  2. Gautą mišinį sudėkite ant palekšnės filė, uždenkite kitu filė gabaliuku ir suriškite. Patepkite viršų majonezu ir šaukite į įikaitintą iki 170°C orkaitę. Kepkite apie 25-30 min.

Norite pamatyti gaminimo procesą? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai!

Ieškote daugiau gardžių idėjų?  Jei žuvies nesinori, išbandykite kvepiantį Indija viščiuką – gardus savaitgalis garantuotas!


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: