naujienos Naujienos

Pikantiškas savaitgalis: keptos „radicchio“ salotos

VMGonline.lt, 2019-02-09, 9:00


Dar šiek tiek, ir likusias dienas iki pavasario galėsime suskaičiuoti ant rankų pirštų. Bet nors daugeliui įprastas pasirinkimas šiltuoju metų laiku yra salotos, skubame priminti, kad keičiant ingredientus jos tinka ant stalo visus metus. Šios keptos „radicchio“ salotos pikantiško skonio mėgėjams. O jei nemėgstate lengvo kartumo, pakeiskite „radicchio“ kitomis salotomis su tvirtesniais lapais ir ne tokiu ryškiu skoniu.

Keptos „radicchio“ salotos su šonine, burokėliais, svogūnais, akimirksnio granola

100 g supjaustytos kubeliais karštai rūkytos šoninės

Aliejaus kepti

1 romaninių salotų gūžės

1-2 virtų burokėlių

1 citrinos sulčių

šlakelio DANSUKKER auksaspalvio sirupo

kelių pamarinuotų raudonojo svogūno žiedų

saujos naminės pikantiškos granolos

  1. Apkepkite šoninę, išimkite ir toje pačioje keptuvėje apkepkite stambiai supjaustytas salotas. Gausiai palaistykite citrinos sultimis, skonį subalansuokite DANSUKKER auksaspalviu sirupu. Viską išmaišykite.
  2. Salotas išimkite, toje pačioje keptuvėje apkepkite ir skiltelėmis supjaustytus burokėlius.
  3. Sudėliokite salotas lėkštėje, užberkite šoninės, sudėkite burokėlius ir svogūno žiedus, pabarstykite granola.

Norite pamatyti gaminimo procesą? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai!

Ieškote daugiau gardžių idėjų? Išbandykite keptą bri sūrį su padažu – nepakartojamas skonių derinys garantuotas!


KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: