top of page

„PANK‘olis Brolis“: patikrinta lepinimo formulė

Yra restoranų, į kuriuos einama dėl dviejų priežasčių: kai nori būti nustebintas ir visais kitais atvejais, kai nori prieš save matyti seniai pasiilgtą ir mylimą patiekalą. Toks gali būti ir jaukusis „PANK‘olis Brolis“, jau žinantis, kaip reikia lepinti senus lankytojus ir magnetiškai pritraukti naujus Vilniaus gastronomijos savaitėje.

„Šį kartą siunčiame tokią žinutę – norime priminti apie save esamiems klientams ir tiems, kurie mūsų nepažįsta. Esame tik dienos restoranas, bet esame stiprūs ir ruošdami išvažiuojamąsias vakarienes. Pasirinktame meniu atskleidžiame mūsų patiekalus – parašus. Užkandis yra sudėliotas iš trijų tipinių užkandžių, kurie tinka visiems skoniams, ir taip klientai tikrai būna palepinti. Karštas patiekalas yra sugalvotas mūsų vado Donato, o ištobulintas Dianos. Desertas dar nėra favoritas, bet tikime, kad toks taps. Jis šildantis ir gaivinantis mūsų rudeniškais orais“, – meniu favoritus pristatė restorano projektų vadovė Rūta Juškaitė ir virtuvės šefė Diana Debesytė-Juškauskienė.

Virtuvės šefė Diana Debesytė-Juškauskienė.

Virtuvės šefė Diana Debesytė-Juškauskienė (Valerijos Stonytės nuotr.).


10 Eur bus patiekiama: trys užkandžiai (pirmas – krevetė su morkų kario kremu, žirnelių daigais, batatų traškučiu; antras – vištienos galantinas su paprikos ir fetos sūrio kremu, burokėlių traškučiu; trečias – smidras, įdarytas Parmos kumpiu, patiekiamas su naminiu majonezu ir peletrūno padažu traškioje luobelėje). Desertui – bananų „spring rolls“, patiekiamas su šaltalankių džemu ir vaniliniais ledais.

20 Eur patiekiama: trys užkandžiai (pirmas – krevetė su morkų kario kremu, žirnelių daigais, saldžių bulvių traškučiu; antras – vištienos galantinas su paprikos ir fetos sūrio kremu, burokėlių traškučiu; trečias – smidras, įdarytas Parmos kumpiu, patiekiamas su naminiu majonezu ir peletrūno padažu traškioje luobelėje). Karštas patiekalas – sviestažuvės kepsnelis, marinuotas su saldžiarūgščiu cukinijos ir žolelių padažu, keptas batatas, vyšniniai pomidorai, cukinijos ir fetos sūrio suktinukas, moliūgų ir morkų kremas. Desertui – bananų „spring rolls“, patiekiamas su šaltalankių džemu ir vaniliniais ledais.

Trys užkandžiai.

pankolis brolis4-2

Valerijos Stonytės nuotr.


Sviestažuvės kepsnelis.

pankolis brolis6-2

Valerijos Stonytės nuotr.


Bananų „spring rolls“.

Valerijos Stonytės nuotr.


„PANK‘olio Brolio“ adresas: Gynėjų g. 16 („Vertas“ verslo cento 1 a.)

Darbo laikas: I–VII – 16:00–22:00

Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus Gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.

NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK

Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms.

Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB. Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!

Naujausi įrašai

bottom of page