naujienos Naujienos

Obuoliais ir rudeniu kvepiantis čatnis: jo paragavus su vasara atsisveikinti bus lengviau

VMGonline.lt, 2018-08-22, 13:00


VMGonline.lt drauge su VMG kulinarinės studijos vadovu Pauliumi Janušu jau pristatė įvairiaspalvių ir įvairiaskonių čatnių receptų: pradėjome nuo braškėmis kvepiančios idėjos, pasiūlėme netikėtą gervuogių ir burokėlių derinį, gardžia čatnio variacija nudžiuginome ir tuos, kurie neslepia simpatijų mėlynėms ir ananasams. Atėjo laikas paskutiniajam šios serijos receptui, kuris leis lengviau atsipūsti visiems, kurių virtuvė lūžta nuo gausėjančių obuolių atsargų. Nuostabiai kvepiantis ir nepaprastai gražus aviečių ir obuolių čatnis laukia, kol suteiksite jam šansą jus sužavėti!

Aviečių ir obuolių čatnis

Jums reikės:

1 svogūno

2 obuolių

1 stiklinės aviečių

1 šaukštelio kalendros sėklų

½ stiklinės cukraus

¼ stiklinės obuolių acto

1 šaukšto tarkuoto česnako

žiupsnelio druskos ir pipirų

  1. Svogūną ir obuolius supjaustykite kubeliais.
  2. Apkepkite svogūną keptuvėje. Į puodą sudėkite visus ingredientus ir virkite apie 20 min. ant mažos ugnies.

KOMENTARAI:


IŠBANDYKITE: