top of page

Nusikelkite į Vietnamą: išmokite greitai pasigaminti firminę „Pho“ sriubą


Ar žinojote, kad Vietname ši „Pho“ sriuba gali būti valgoma bet kuriuo paros metu: tiek per pusryčius, tiek per pietus, tiek per vakarienę? Pačią garsiausią Vietnamo sriubą galite prisijaukinti ir jūs! Na, o kada ją valgyti, nuspręskite patys. Nors, tikėtina, kad paragavę, norėsite „Pho“ gaminti ir kitus vaišinti kuo dažniau.

„Pho“ greitai

Jums reikės:

50–60 g ryžių makaronų

1 vid. dydžio svogūno

2–3 cm ilgio imbiero šaknies

2–3 skiltelių česnako

1 aitriosios paprikos

2–3 žvaigždanyžių

2–3 cinamono lazdelių

250–300 g vištienos krūtinėlės

2–3 saliero stiebų

Ryšelio kalendros

2–3 šakelių mėtų

Nedidelio ryšelio svogūnų laiškų

20 ml sriracha padažo

20 ml žuvų padažo

50 ml sojų padažo

20–30 ml aliejaus

1 žaliosios citrinos

  1. Makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite.

  2. Sudėkite į puodą cinamono lazdeles, žvaigždanyžius, pakaitinkite, po to sudėkite stambiai pjaustytą svogūną, smulkintą imbierą ir česnaką. Įpilkite aliejaus ir apkepkite.

  3. Supilkite sultinį, įdėkite vištieną ir virkite apie pusvalandį, kol vištiena išvirs.

  4. Perkoškite sriubą.

  5. Supjaustykite salierų stiebus, svogūnų laiškus, pagal norą dar česnako, suberkite į puodą su sriuba ir kelias minutes pavirkite.

  6. Sudėkite nukoštus makaronus, supjaustytus žalumynus, supilkite padažus, įdėkite pjaustytos mėsos ir patiekite. Pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis.

Norite pamatyti gaminimo procesą? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai! Svarbu: visą turinį gali matyti tik registruoti vartotojai.

Ieškote daugiau galimybių tobulinti kulinarinius įgūdžius ir išbandyti gardžiausius receptus? Registracija trunka vos kelias minutes!

Naujausi įrašai

bottom of page